TALIJANI POLUDJELI ZA LUKOM: / Po smiješku zaključuju hoće li doći u Inter; sastanak Pereza i Modrića

Image
Foto: AFP

U Milanu se na temelju navoda uglednog talijanskog dnevnog sportskog lista nadaju kako će Luka prijeći u Inter

3.8.2018.
14:52
AFP
VOYO logo

Luka Modrić nalazi se u središtu pisanja svjetskih medija, posebno talijanskih, španjolskih i hrvatskih, koji proteklih dana detaljno razglabaju temu Modrićevog napuštanja Reala i odlaska u Inter. Navijači Intera sanjaju najboljeg igrača Svjetskog nogometnog prvenstva, a sad su postali još nestrpljiviji kad je postalo jasno da će njihova želja Arturo Vidal prijeći u redove Barcelone.

ŠEF REALA OTKRIO POD KOJIM UVJETOM MODRIĆ MOŽE OTIĆI: Španjolci otkrivaju istinu o Lukinom odlasku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Florentino Perez jasno je dao do znanja što misli o takvom raspletu. Šef "kraljevskog kluba" poslao je jasnu poruku:

"Luka može ići, ali samo za 750 milijuna eura".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca, Realovo glasilo i najčitaniji sportski medij u zemlji vjeruje kako Luka neće napustiti Madrid:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema šanse da napusti klub, još prije je rekao kako bi želio karijeru završiti u Realu, a Perez je svoje rekao", poruka je Marce. No, u Milanu se na temelju navoda uglednog talijanskog dnevnog sportskog lista "La Gazzette dello Sport", koji piše o sastanku Modrića i Pereza, i dalje nadaju kako će (po)najbolji veznjak svijeta ipak obući dres Intera. Sastanak bi se trebao održati sljedećeg tjedna, nakon što se Modrić vrati s odmora, koji trenutno provodi na Sardiniji sa suprugom Vanjom...

Il Corriere dello Sport navodi kako su Modrića na Sardiniji prepoznali navijači te ga priupitali hoće li i on, poput svog dojučerašnjeg suigrača Ronalda, doći u Italiju i zaigrati u Serie A. 'Desetka' Reala i Hrvatske im nije dao odgovor, ali je njegov smješak, po njihovim riječima, značio i više od samog potvrdnog odgovora. Znamo kako se Luka često tako zna nasmijati, pa nam ova pisanja i shvaćanja izgledaju simpatično. Da, Modrić je zapalio Apenine, posebno Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo