'Taj dečko u 95. minuti nije ni smio biti na terenu!'

Šokantna je bila utakmica 22. kola engleskog Premiershipa između Manchester Cityja i Tottenhama. Domaćin je pobijedio 3:2, a svih pet golova je postignuto u drugom dijelu, posljednji u 95. minuti..

22.1.2012.
17:08
VOYO logo

Završilo je pobjedom domaćina 3-2, a pogodak vrijedan tri boda i nastavka soliranja na vrhu ljestvice postigao je Talijan Mario Balotelli i to u 95. minuti. U trenucima kada se očekivao kraj ogleda Balotelli je primio loptu blizu suparničkog šesnaesterca.

Doslovno se ugurao u njega, a potom ga je King sapleo i sudac Webb je pokazao na jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Balotelli izazvao gnjev kod trenera Harryja Redknappa. "Teško mi je govoriti je li bio jedanaesterac ili ne. Nisam bio u najboljoj poziciji za vidjeti. Mogu reći kada vidim snimku, makar mi je izgledalo sve kao jedanaesterac. No, moram reći da u 95. minuti taj dečko Balotelli nije smio niti biti na travnjaku. Morao je biti u svlačionici s crvenim kartonom", rekao je Redknapp. Trener Tottenhama je aludirao na start Balotellija nogom na glavu Scotta Parkera u trenutku kada je već imao jedan žuti karton. "Svi su mogli vidjeti taj start, crveni je morao biti pokazan".

Talijan je sam preuzeo pritisak na sebe i postigao pogodak koji je trenutačno Cityja odvojio od Uniteda na šest, a od Tottenhama na čak osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=j2CdvzB0dzzuywrD
szólj hozzá: Man City 1-0 Tottenham Inače, pravo ludilo je na travnjaku Etihada zavladalo od 56. do 65. minute. U tih deset minuta su postignuta četiri pogotka. Da stvar bude uzbudljivija prvo je Manchester City poveo 2:0 pogocima Nasrija i Lescotta, no vrlo brzo su gosti anulirali kompletno vodstvo gostiju, a do izjednačenja su došli preko Defoea i Balea.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PaMdrvpuNo1j7wvP
szólj hozzá: Man City 2-0 Tottenham Ta dvojica igrača su samo nekoliko trenutaka prije Balotellijevog gola na drugoj strani mogli potpuno ušutkati domaće navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je probio lijevu stranu, poslao loptu pred domaća vrata gdje je Defoe praktički zakasnio, s pravom reakcijom, jedan centimetar.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NncZHgg1Q9GR05aJ
szólj hozzá: Man City 2-1 Tottenham Od hrvatskih nogometaša svih je 90 minuta u redovima Tottenhama veznim redom dirigirao Luka Modrić, dok je Niko Kranjčar tijekom cijele utakmice ostao na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Cz5qmXMQbZEOUK8i
szólj hozzá: Man City 2-2 Tottenham Koliko je to bila otvorena utakmice s obje strane najbolje govori statistika. City je imao ukupno 16 udaraca (četiri u okvir, tri pogotka), a Tottenham 14 udaraca (tri u okvir, dva pogotka). U nastavku dana još igraju Arsenal i Manchester United.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo