BARCELONA PRIJE NAPOLIJA MIJENJA TRENERA? / Katalonci objavili koga Rakitić i društvo žele umjesto Setiena

Image
Foto: Profimedia

Uskoro bi moglo doći do promjene na klupi Barcelone

19.7.2020.
14:01
Profimedia
VOYO logo

Katalonski dnevni list Mundo Deportivo donio je u nedjelju priču oko toga koga igrači Barcelone žele vidjeti na klupi. Naime, nakon što je Real Madrid potvrdio naslov prvaka sve se više priča o nezadovoljstvu zvijezda QuiqueomSetienom. Prvi trener Barce opasno visi i jedino bi ga mogao spasiti trofej Lige prvaka. No, nasta li njegova momčad igrati kao u porazu od Osasune loše im se piše, kao i njemu.

MD piše da je svlačionica izgubila povjerenje u njega i da žele da klub na njegovo mjesto imenuje legendarnog Nizozemca PatrickaKluiverta. On je navodno miljenik igrača, a trenutačno je u klubu zadužen za omladinski pogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

FC Barcelona's Dutch Patrick Kluivert (R) and Brazilian Ronaldinho (L) celebrate their second goal against RCD Espanol during their Spanish League soccer match at the Olympic stadium Lluis Companys in Barcelona 13 December 2003. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Čovjeka koji je za Barcu dao 122 gola u 257 utakmica uspoređuju za Zidaneom jer smatraju da bi imao autoritet zbog karijere koju je kao igrač napravilo te smatraju da bi se znao nositi sa svlačionicom prepunom zvijezda.

Kluivert je navodno odigrao ključnu ulogu u dovođenju mladih talenata tijekom proteklih godinu dana, a za kraj, MD sugerirda da bi do promjene na klupi moglo doći čak i prije uzvratne utakmice s Napolijem u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo