SVJETSKO PRVENSTVO BEZ MESSIJA? / Argentina nije uspjela pobijediti, takav scenarij kolo prije kraja kvalifikacija sugerira ljestvica

Image
Foto: AFP
6.10.2017.
8:16
AFP
VOYO logo

U noći na petak Argentina je ugostila Peru i odigrala tek 0-0 te u ovome trenutku, jednu utakmicu prije kraja kvalifikacijskog ciklusa zauzima šesto mjesto ljestvice južnoameričkih kvalifikacija s koje prvih četiri idu u Rusiju, a petoplasirani u dodatne kvalifikacije.

Lionel Messi i argentinsko društvo bodovno su izjednačeni s petoplasiranim Peruom, identična im je i razlika pogodaka +1 s tom razlikom da su Peruanci poentirali 26, a Argentinci tek 16 puta u sedamnaest odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu kvalifikacija Argentina će na noge osmoplasiranom Ekvadoru koji je u nizu od pet vezanih poraza, Peru dočekuje Kolumbiju koja na četvrtom mjestu ima tek bod više od njih, dok trećeplasirani Čile gostuje kod Brazila koji je kartu za Brazil odavno 'čekirao'. I to je dobra vijest za Messija i ekipu, jer i dalje drže sudbinu u svojim rukama. Tri boda nose im dodatne kvalifikacije, sve ostalo dramu u redovima nacije zaluđene nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usput, Dybala i Icardi prosjedili su i ovu utakmicu na klupi, a Di Maria izašao u drugom poluvremenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo