ŠVICARSKI MEDIJI ISTAKNULI IME JEDNOG VATRENOG: / 'Njegovim ulaskom više nismo mogli utjecati na rezultat'

Image
Foto: Profimedia

Bila je ovo prva pobjeda Vatrenih protiv Švicarske

8.10.2020.
8:14
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskom susretu igranom pred 4.500 gledatelja na stadionu Kybunpark u St. Gallenu hrvatska nogometna reprezentacija je pobijedila Švicarsku s 2-1 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza.

Švicarska je povela golom Marija Gavranovića u 31. minuti, no svjetski doprvaci su okrenuli rezultat golovima Josipa Brekala (42) i Maria Pašalića (67).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Realova zvijezda Modrić dobio je najvećih pljesak s tribina već i na zagrijavanju. Njegovim ulaskom Švicarska više nije mogla utjecati na rezultat", piše švicarski Blick o ovoj utakmici.

Le Matin također ističe da je ulazak Perića i Modrića bio presudan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo od viceprvaka svijeta", piše i 20min.ch. i navodi kako je Hrvatska postala dominantna nakon što su napravljene brojne promjene te se Švicarci nisu mogli ništa protiv Modrića i Perišića jer su Vatreni njihovim ulaskom preuzeli potpunu kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlada Švicarska platila je školu protiv Hrvata", navodi švicarski Sport.

Bio je to četvrti hrvatsko - švicarski međusobni susret nakon proglašenja neovisnosti i prva pobjeda naše reprezentacije. Na Euru 2004. bilo je neriješeno (0-0), a Švicarska je pobjedu upisala u prijateljskoj utakmici 2012. u Splitu (4-2), dok je u prijateljskoj utakmici 2014. godine, također odigranoj u St. Gallenu, bilo 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo