ŠTO JE SAD OVO? / Sveopća pomama za povremenim Vatrenim. Engleski The Sun ima bombastične vijesti: hrvatskog napadača traži čak pet europskih velikana

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Posljednja ponuda bila je ona iz Škotske, a iznosila je dva milijuna eura plus još nešto kroz bonuse

30.6.2022.
11:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, Antonio Mirko Čolak, vrlo je blizu odlaska iz grčkog PAOK-a. Nekadašnji topnik Rijeke do sada se povezivao s odlaskom u redove finalista Europa lige, Glasgow Rangerse, ali ispada da Škoti nisu jedini koji pokazuju interes za Hrvatom.

Kako tvrdi The Sun, 28-godišnjeg napadača još žele dovesti Kopenhagen, Mallorca, Malmo i Panathinaikos. Englezi isto tako navode da će Grci tražiti oko tri milijuna eura odštete, te da su, za sada, toliko spremni dati samo Rangersi i Malmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Najbliže Škotskoj

Posljednja ponuda bila je ona iz Škotske, a iznosila je dva milijuna eura plus još nešto kroz bonuse, ali Grci su to odbili. Čolak prošle sezone briljirao u Malmou u prvom dijelu sezone, kada je zabio impresivnih 19 golova, ali nakon povratka u PAOK, u nastavku sezone, nije bio prva opcija.

Čolak je do sada tri puta nastupio za Hrvatsku, a igrao je i za Rijeku, Hoffenheim, Ingolstadt, Darmstadt, Kaiserslautern, Lechiu i još neke klubove. U karijeri je odigrao 364 utakmice, zabio je 148 golova i namjestio ih još 41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo