SVE VEĆA NAPETOST: / "Protiv mene se vodi kampanja, stalno se izmišlja i manipulira"

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
29.12.2015.
17:05
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

"Jasno je da postoji kampanja protiv Pereza, Real Madrida i trenera. Sve što je podložno kritici se kritizira, oblikuje, izmišlja ili manipulira. Svatko tko ima iskustva to zna. Svi moramo biti svjesni da trebamo dati više od sebe, no računi se rade na kraju", izjavio je Benitez na novinskoj konferenciji u Madridu pred utakmicu protiv Real Sociedada u srijedu.

"Mediji sudjeluju u manipulaciji"

Već se danima u španjolskim medijima piše da su mu odbrojani dani u Real Madridu, posebno posrne li doma protiv Real Sociedada ili kolo nakon toga na gostovanju kod Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovaram s generalnim direktorom Joseom Angelom Sanchezom i predsjednikom Perezom. Odnos je normalan, fluidan. Odnos s igračima je bezgranično bolji nego što se može pročitati u medijima. Znam što se govori i radi, moram biti informiran", odgovorio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o medijskim anketama prema kojima više nije poželjan u Real Madridu rekao je:

Image
OKRENULI MU LEĐA: /

Čitatelji Marce na kormilu Reala žele vidjeti francusku nogometnu legendu

Image
OKRENULI MU LEĐA: /

Čitatelji Marce na kormilu Reala žele vidjeti francusku nogometnu legendu

"To se stalno radi, interes medija sudjeluje u manipulaciji. Dugo godina sam trener, iskusan sam, i znam da se treba što manje uznemiravati. Donesem jednu trenersku odluku i ona je odmah shvaćena osobno pa se počne stvarati hrpa špekulacija. Momčad je puno bolje nego što to oslikavaju mediji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Englezi ne pretjeruju toliko"

Božić je proveo s obitelji u Engleskoj.

"Engleski mediji, srećom, ne pretjeruju toliko. Bio sam s obitelji, miran, i razmišljao kako pobijediti Real Sociedad i osvojiti naslove ove godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se nalazi na trećem mjestu u prvenstvu s 33 boda, dva manje od Atlatico Madrida i vodeće Barcelone koja ima utakmicu manje.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo