SVE IDE PREMA TOME DA OVOG LJETA NEĆEMO GLEDATI VATRENE NA EURU: / Talijani odbili play-off, objavljeno kako planiraju završiti sezonu

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je od 26. do 30. ožujka trebala nastupiti na turniru u Kataru

14.3.2020.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Klubovi elitnog razreda talijanskog nogometa navodno su odbili ideju odigravanja play-offa kako bi se na taj način okončala aktualna sezone. Predstavnici klubova održali su u petak navečer videokonferenciju, a novinar Gazzette dello Sport Nicolo Schira tvrdi da su skloniji tomu da se utakmice igraju svaka tri dana i da se iskoristi cijeli lipanj kako bi se sezona zaključila prirodnim putem.

To bi sigurno utjecalo na odgodu Eura koje prema rasporedu treba početi 12. lipnja. No, odluka o tome trebala bi pasti na sastanku predstavnika Uefe i svih europskih saveza koji je na rasporedu u utorak 17. travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Međunarodni nogometni savez (FIFA) u petak je preporučio da se sve utakmice reprezentacija koje su bile predviđene za ožujak i travanj odgode zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FIFA-e su dodali kako klubovi neće biti obavezni puštati igrače na reprezentativne akcije ukoliko neki od saveza i ne posluša ovu preporuku.

Hrvatska je od 26. do 30. ožujka trebala nastupiti na turniru u Kataru i odigrati utakmice protiv Švicarske i Portugala, ali taj je turnir otkazan, a ranije u petak je Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio kako neće biti niti okupljanja reprezentacije u tom terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo