Vatreni moraju na SP: 'Želim se kupati na Copacabani'

'Prioritet broj jedan je odlazak u Brazil na Svjetsko prvenstvo, a nakon toga u Francusku na Euro 2016. Štimac nas mora odvesti na SP jer bih se želio kupati na Copacabani.

5.7.2012.
20:14
VOYO logo

Novi predsjednik HNS-a Davor Šuker je u gostovanju na Novoj TV iznio je svoje prve planove i prioritete. "Prioritet broj jedan je odlazak u Brazil na Svjetsko prvenstvo, a nakon toga u Francusku na Euro 2016. Štimac nas mora odvesti na SP jer bih se želio kupati na Copacabani. Kao dijete sam se kupao na osječkoj, a sada želim i na pravoj", našalio se Šuker, koji smatra da je infrastruktura također goruća točka.

"Svaka čast Slovencima, ali mi imamo svoju reprezentaciju, svoj brend, i moramo više sebe cijeniti te napraviti kamp. Od Istre ili Dalmacije moramo napraviti ono što su napravili Turci u Antalyji. Imamo 4,5 milijuna eura za kamp i nije mi jasno zašto to nije napravljeno. Na sljedećem sastanku u UEFA-i moramo se potruditi da nam ne oduzmu te novce, a kamp možemo izgraditi i u Zagrebu", kaže Šuker koji je na kraju prokomentirao i 'pomirbu' Mamića i Štimca. "To je jedna lijepa gesta, a sve u cilju interesa i dobrobiti hrvatskog nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo