Šuker po prvi put otkrio koji je igrač njegov pravi nasljednik!

Najpopularnije nigerijske novine Punch ovih su dana za gosta na svojim stranicama imali Davora Šukera, nekada najboljeg hrvatskog nogometaša, a danas predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza...

29.6.2013.
13:56
VOYO logo

Nakon što je pričao o uspomenama na 1998. godinu kada je Hrvatska na prvom svom svjetskom prvenstvu osvojila broncu, a sam Šuker postao najbolji strijelac prvenstva čime je "ispunio san svakog dječaka koji počinje igrati nogomet", Šuker se osvrnuo na sadašnju nogometnu scenu.

"Lionel Messi i Cristiano Ronaldo su daleko iznad svih u ovom momentu, ova nogometna era je njihova era. Mislim da se u ovom trenutku nitko ne može uspoređivati s tom dvojicom nogometaša, a oni se mogu uspoređivati s Maradonom, Peleom, Beckenbauerom, Cruyffom i onim najboljima ikada", rekao je Šuker kojeg je novinar tada pitao da usporedi Maradonu i Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je fantastičan. Teško je nahvaliti ga na prikladan način, ali po mom ukusu je ipak Maradona. Postoji po meni i zasad ključna razika, Messi još ništa nije napravio s Argentinom za razliku od Maradone. Naravno, Messi ima vremena. Uostalom, mlad je on, napravit će još svašta".

//www.youtube.com/embed/UWdD9my3jiY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je odgovorio i koji igrač danas najviše nalikuje njemu u najboljim danima.

"Mislim da je meni nasličniji Karim Benzema. On je napadač koji može zadržati loptu i ima dobru njenu kontrolu. Da, i talentiran je", završio je Šuker nakon čega je čitateljima Puncha još opisao kako je to bilo dijeliti svlačionicu i sve ostalo u Sevilli s Diegom Armandom Maradonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uXSgAsG9MAU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo