Davor brend Šuker otišao 'žicati' milijune

HNS, točnije predsjednik Davor Šuker i njegova desna ruka Damir Vrbanović, krenuli su u akciju.

24.9.2012.
18:56
VOYO logo

Vrbanović je otkrio kako će glavni naum HNS-a biti izvući novce za kamp reprezentacije.

"Postoji mnogo tema koje se trebaju odraditi. Čeka nas cijeli niz sastanaka s najvažnijim strukturama FIFE po različitim segmentima. Jedan vrlo važan sastanak za HNS, pogotovo jer je to prvo pojavljivanje Davora Šukera kao predsjednika Saveza. Trebamo znati da idemo kod jednog od najvažnijih ljudi danas u sportskom svijetu. Saslušat ćemo što nam imaju za reći i vidjeti gdje se možemo aktivirati. Kada se sve to sagleda, vidjet ćemo koji nam je manevarski prostor. Za sada, prema svemu sudeći, mislimo da možemo računati na suradnju i simpatije za neke projekte koje je HNS počeo. Mislim prvenstveno na kamp koji je najavljen, a možda nešto i dogovorimo i oko buduće Kuće hrvatskog nogometa", rekao je Vrbanović i naglasio kako je trenutno najbitniji upravo spomenuti kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo ovdje probati nešto dobiti, ali uvjeriti kako se radi na stvaranju dodatnih i boljih uvjeta u HNS-u. Mislim prvenstveno na kamp koji nam je vrlo bitan i koji će nam dati dodatnu dimenziju."

Već dugo se spominje kako je Rusanova postala pretijesna za čelnike HNS-a, te kako bi se vrlo rado preselili na novu lokaciju koja će više odgovarati Šukeru i društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedna lokacija apsolutno nije dominantna, niti imamo nekakvog favorita, niti smo bilo kakve pregovore započeli, a kamoli završili", naglasio je Vrbanović.

Otkrio je kako će se u Zurichu ponovno pričati o problemu huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost, da. To je tema od koje ne možemo pobjeći. Oni su organizatori kvalifikacija za SP i znate koliko je njima važan ta sigurnost. Oni su svjetska organizacija i vrlo su osjetljivi na jedinstvenu primjenu pravila svugdje u svijetu i sigurno ćemo i o tome pričati", zaključio je Vrbanović za Media servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo