ŠUKER I DRUŠTVO ODRŽALI SJEDINICU: / Sad se zna tko će biti domaćin utakmice protiv Azerbajdžana, a donesena je i odluka o promjeni grba

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Utakmica protiv Azerbajdžana igra se 21. ožujka 2019.

10.12.2018.
17:06
AFP/PIXSELL
VOYO logo

'Pod rukovodstvom predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, u Zagrebu je održana sjednica Izvršnog odbora Saveza. Izvršni odbor HNS-a usvojio je sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Pritom su prihvaćeni prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu', javlja službena web-stranica krovne kuće hrvatskog nogometa otkrivajući još neke potvrde.

Donesena je tako odluka da će hrvatska reprezentacija utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Azerbajdžana, a ona je na rasporedu 21. ožujka sljedeće godine, odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od promjene grba

Dodaje se i da su usvojene odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu te novi Pravilnik o licenciranju kao i nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus' navodi se uz zahvalu 'svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo