ODJECI PRVOG KOLA / Suci na ledu: Dvojac bez prvoligaškog nogometa iduća dva kola

Image

Bebek i Čuljak nekoliko kola neće suditi u elitnom rangu hrvatskog nogometa, a možda prije povratka na prvoligaške travnjake budu kratko sudili u drugom rangu

20.7.2022.
22:21
VOYO logo

Prvo kolo ovogodišnjeg HNL-a bilo je izrazito turbulentno. Napete utakmice iznjedrile su i mnogo napetosti nakon njih, a diljem Hrvatske se raspravlja o sudačkim odlukama na nekoliko dvoboja. Jedan od onih koji je probudio najviše strasti je dvoboj između Osijeka i Gorice u kojem su Slavonci došli do pobjede nakon jedanaesterca na Belji.

Nakon utakmice je predsjednik turopoljskog kluba Nenad Črnko digao glas, a odgovorio mu je trener Osijeka Nenad Bjelica. Taj sukob nije promijenio rezultat, a sudačka komisija je zaključila kako je sudac utakmice Ante Čuljak donio pogrešnu odluku svirajući penal, a dio krivnje snosi i VAR sudac Ivan Bebek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tog previda, njih će dvojica biti 'na hlađenju' barem dva kola, pišu Sportske novosti. Naime, Bebek i Čuljak nekoliko kola neće suditi u elitnom rangu hrvatskog nogometa, a možda prije povratka na prvoligaške travnjake budu kratko sudili u drugom rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo