SUBAŠIĆ POTPISAO ZA NOVI KLUB: / Legendarni Vatreni vraća se na teren, ali ne u ulozi u kojoj smo ga navikli gledati

Image
Foto: AFP

Bio je bez kluba od ljeta prošle godine kada je otišao iz Monaca

22.10.2020.
9:35
AFP
VOYO logo

Legendarni hrvatski vratar i jedan od najzaslužnijih za srebro na Svjetskom prvenstvu 2018., 35-godišnji Danijel Subašić, prošlog ljeta je nakon osam godina napustio Monaco nakon što je zbog serije ozljeda izgubio mjesto u momčadi.

Subašić nakon toga dugo je bio bez kluba, no sada se to promijenilo, legendarni vratar vraća se u rodni Zadar u redove futsal kluba MNK Varoš Zara Dental Centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Već je dugo naš sponzor'

Vijest donosi Sport023.hr koji javlja da Suba u novom klubu neće biti vratar, već igrač, i da bi trebao debitirati u nedjelju u derbiju Prve županijske futsal lige protiv Idasse.

Image
Foto: Profimedia

Danijel Subašić

"Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra malonogometne termine, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal", izjavio je voditelj Varoši Zara Dental Centar Marko Vukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo