STVARI POSTAJU OZBILJNE: / Pojavio se novi detalj koji govori da bi Rakitić na kraju ipak mogao napustiti Barcu

Image
Foto: AFP

Njegov stav je jasan, ali čini se da klub ima drugačije planove

30.3.2019.
10:28
AFP
VOYO logo

Puno puta do sada ponovio je kako ne namjeru napustiti Camp Nou. Međutim i dalje je potencijalni odlazak Ivana Rakitića iz Barcelone jedna od glavnih tema u španjolskim medijima. Sudbina mu se čini neizvjesnom pogotovo nakon što je u subotu ujutro Tuttosport objavio da su predstavnici Intera održali sastanak s kolegama iz Barcelone na kojem su razgovarali o Vatrenom, ali i o Arturu Vidalu.

Navode kako je Piero Ausilio bio na nedavnoj utakmici s Lyonom u Ligi prvaka te da se sastao s Ericom Abidalom i Ramosom Planesom. Jasno im je poručio kako je Inter spreman na dogovor oko navedenih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve opcije otvorene

Na ovu priču nadovezao se i Mundo Deportivo. Pišu kako stvari postaju sve ozbiljnije na relaciji Inter-Rakitić. Ističu kako se na ljeto svašta može dogoditi i da su sve opcije otvorene. Ističu da se trener Ernesto Valverde dosta oslanja na Hrvata i da se po broju nastupa samo u ovoj sezoni (42) može vidjeti koliko mu vjeruje.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)

"Njegov dolazak 2014. pokazao se i više nego isplativim. Barca je za njega dala Sevilli 18 milijuna eura, a sada klub nije spreman saslušati ponudu manju od 50 milijuna. Unatoč mišljenju trenera klub razmatra njegovu prodaju pogotovo nakon što su potpisali ugovor s De Jongom", piše Mundo Deportivo. Dodaju kako ga želi dosta engleskih klubova, poput Uniteda, ali i da je lani bio na korak do PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je u pitanju njegova sudbina sve je otvoreno ovog ljeta. Inter je javno iskazao interes za njega, međutim Rakitić je miran. Ima ugovor do lipnja 2021. i ključni je dio Valverdeove momčadi. Jedna stvar je jasna: Ivan pobjeđuje u oba slučaja, obnovi li Barca ugovor s njim ili ga proda", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo