IVAN STRINIĆ ASISTIRAO ZA POGODAK SAMPDORIJU: / Dobra je to vijest i za novog izbornika Zlatka Dalića

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ivan Strinić odigrao je cijelu utakmicu za Sampdoriju koja je na svom terenu svladala Atalantu sa 3-1, a naš je reprezentativac bio asistent kod drugog pogotka.

15.10.2017.
17:39
AFP
VOYO logo

Dobra je to vijest i za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića uoči doigravanja za mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018., jer bi Strinić ponovno mogao konkurirati za poziciju na lijevom boku, gdje je hrvatska reprezentacija poprilično deficitarna.

Sampdoria je do četvrte pobjede u ovoj sezoni došla pogocima u drugom dijelu, nakon što je prvi završio vodstvom gostiju 1-0 zahvaljujući pogotku Cristantea (21). U 56. minuti izjednačio je Zapata, a samo tri minute poslije Strinić je odlično ušao iz drugog plana po lijevoj strani te ubacio za strijelca Caprarija koji je Sampdoriji donio vodstvo 2-1. Konačnih 3-1 postavio je Linetty u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/ct6n0

BADELJOVA FIORENTINA BOLJA OD UDINESEA PERICE I BALIĆA: Cyril Thereau junak utakmice

Ivan Jurić došao do prve ovosezonske pobjede

Ovu će nedjelju po dobrom pamtiti još jedan Ivan, bivši hrvatski reprezentativac Jurić koji je kao trener Genoe došao do prve ovosezonske pobjede i to na gostovanju kod Cagliarija. Genoa je nakon prvog dijela vodila 2-0 pogocima Galabinova (8) i Taarabta (35). Pavoletti je smanjio u 48. minuti, a u 75. su gosti ponovno došli do dva pogotka prednosti zahvaljujući Rigoniju. Joao Pedro je u 78. minuti smanjio na 2-3 iz kaznenog udarca. Unatoč nastojanjima domaće momčadi da spasi barem bod, Genoa je do kraja dvoboja zadržala minimalnu prednost te je sa pet bodova iz osam utakmica privremeno izašla iz opasne zone. Petar Brlek je u sastavu Genoe ušao u 90. minuti kao taktička zamjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljivo i u Crotoneu

Uzbudljivo je bilo u Crotoneu, gdje je domaća momčad do druge minute sudačke nadoknade imala tri boda u džepu, da bi se De Silvestri između trojice igrača Crotonea izborio za prostor i Torinu udarcem glavom nakon kornera donio bod. Rohden (25) i Martella (64) bili su strijelci za domaću momčad, a prvi od dva pogotka Torina postigao je Falque (54). Ante Budimir je ušao u sastav Crotonea u posljednjim trenucima utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjeljni program bit će zaključen velikim milanskim derbijem na San Siru (20.45 sati), u kojem će Inter pobjedom pokušati zadržati priključak za vodećim Napolijem koji ima 24 boda, pet više od Intera, Juventusa i Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Italija - 8. kolo Bologna - SPAL 2-1 (Poli 30, Salamon 49-ag / Antenucci 88)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cagliari - Genoa 2-3 (Pavoletti 48, Joao Pedro 78-11m / Galabinov 8, Taarabt 35, Rigoni 75)

Crotone - Torino 2-2 (Rohden 25, Martella 64 / Falque 54, De Silvestri 90+2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria - Atalanta 3-1 (Zapata 56, Caprari 59, Linetty 68 / Cristante 21)

Sassuolo - Chievo 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina - Udinese 2-1 (Thereau 28, 57 / Samir 72)

Inter - Milan (20.45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo