STRAVIČNI PRIZORI U ARGENTINSKOJ DRUGOJ LIGI: / Roditelji s djecom bježali sa stadiona, igraču protivnik unakazio lice kramponima

Image
Foto: Screenshot

Sudac je utakmicu morao prekinuti već nakon 10 minuta zbog navijačkog sukoba

26.3.2018.
8:29
Screenshot
VOYO logo

Utakmica argentinske druge lige između Los Andesa i Brown Adroguea ostat će upamćena po groznim prizorima koje su gledatelji mogli vidjeti u prvih 45 minuta utakmice.

Naime, prvo je sudac zbog navijačkog sukoba u 15. minuti bio prisiljen prekinuti utakmicu na nekih 10-ak minuta. Navijači su se gađali ciglama i bocama, a na koncu je situaciju primirila policija gumenim mecima te je uhićeno stotinjak izgrednika. Na tribini je bilo i djece s kojom su roditelji morali bježati van stadiona kako bi ih zaštitili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 29. minuti nove stravične scene. Igrač gostiju Martin Minadevino u punom je trku neoprezno startao prema glavi Gustava Turraca te mu je kramponima kopački ostavio grozne posljedice. Sudac je Minadevinu odmah pokazao crveni karton, a on je imao dovoljno hrabrosti i protestirati na tu njegovu odluku. Domaćini su uspjeli iskoristiti igrača više i slaviti sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo