STRAŠNA PRIJETNJA: / 'Užas i sramota! Postoji mogućnost da nas se izbaci s Eura!'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Komentari nakon utakmice u studiji Hrvatske televizije morali su, nažalost, početi incidentom koji je obilježio kraj susreta, a kojeg su isprovocirali hrvatski navijači.

17.6.2016.
20:21
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Preciznije, dio njih na ogled Hrvatske i Češke doputovao je s namjerom prekida utakmice, a svoj gnjusan čin umalo su i ostvarili. Baklje i tučnjava na tribini bili su dio njihovog uspješno realiziranog plana koji je kulminirao dodatnim minutama u sudačkoj nadoknadi u kojoj je suparnik i stigao do pogotka vrijednog boda.

Ovako su ovaj ogled Europskog prvenstva komentirali iz HTV-ovog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anton Samovojska, novinar:

"To je samo nastavak strašnih stvari koje se događaju oko reprezentacije. Ne mogu vjeovarti da može postojati netko da želi nauditi reprezentaciji, posebice ne na ovakav način. Zanimljivo je kako je nemoguće pronaći njihove nositelje posebice nakon što smo se već naplaćali debelih kazni i što nam prijete utakmice pred praznim tribinama. Taj užas i sramotu treba riješiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Beusan, bivši nogometni sudac:

"Postoji mogućnost da nas se izbaci sa Eura, mi smo recidivisti. Čekat će se izvješće delegata i medicinske službe nakon pregleda vatrogasca kojeg je možda i ozlijedio topovski udar, potom izvještaj suca i sastanak Disciplinske komisije koja donosi odluku. Teško je izbaciti reprezentaciju koja je dobra na Euru, ali kaznu definitivno možemo očekivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Vlaović, bivši hrvatski reprezentativac:

"Užas. Nakon osjećaja ponosa i sreće što smo dokazivali igrački, uslijedilo je ovo što je utjecalo na ukupan dojam i rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo