STRAH I TREPET: /

Messi otkrio koga se Ivan Rakitić i društvo najviše boje u Barceloni

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
12.10.2015.
9:39
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

I Javier Mascherano ima one dane kada ga je najbolje izbjegavati, kada puca na sve. A kakav je u tim danima nervoze, kada se digne na lijevu nogu, opisao je Lionel Messi u Mascheranovoj autobiografiji "15 koraka kako biti uspješni vođa", u kojoj je Mascherano progovorio o svojoj karijeri i motivaciji za nogomet.

"On ima svoje dane. Ponekad dođe na trening i želi pričati sa suigračima i izvoditi šale, ali također ima one lude dane", otkriva Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom slučaju, bolje ne pričajte s njim. Već smo ga vidjeli kakav je kad poludi i od tada nitko se ne usuđuje ništa mu kazati", jasan je Messi.

Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA

Hvali velikog Maschea

Kako se Messi oporavlja zbog ozljede, Mascherano je umjesto njega preuzeo kapetansku traku i predvodio svoju reprezentaciju u domaćoj pobjedi protiv Ekvadora 2:0 u kvalifikacijskom srazu za SP 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi jako hvali svog klupskog i reprezentativnog suigrača i ističe ga čovjeka koji zna upravljati situacijom i biti lider na travnjaku.

"Masche je pozitivni vođa na terenu, zna kako se postaviti i nositi u teškim situacijama. Na SP-u Brazilu mi je bio od velike pomoći i ispravljao u obrani svaku moju pogrešku. Iako sam ja nosio kapetansku vrpcu", objašnjava Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo