STONES DRVLJEM I KAMENJEM PO KOLUMBIJCIMA: / 'Nikada tako nešto nisam doživio, to je najprljavija momčad protiv koje sam igrao'

Image
Foto: AFP

Engleska je razbila kletvu jedanaesteraca i plasirala se u četvrtfinale

6.7.2018.
11:16
AFP
VOYO logo

Engleska reprezentacija je u utorak u dramatičnoj utakmici izbacila Kolumbiju sa Svjetskog prvenstva, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Utakmicu su obilježili i brojni incidenti, poput guranja Raheema Sterlinga od strane jednog od kolumbijskih trenera, udaranja Jordana Hendersona te gaženja po bijeloj točki prije Kaneovog izvođenja jedanaesterca.

Engleski stoper John Stones komentirao je utakmicu i ponašanje kolumbijskih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni su najprljavija momčad protiv koje sam igrao'

"Oni su vjerojatno najprljavija momčad protiv koje sam igrao – okruživali su suca, gurali ga, a vidjeli ste i udarac glavom, kopanje po bijeloj točki", rekao je stoper Manchester Cityja.

"Bilo je i puno situacija bez lopte za koje niste čuli, puno stvari koje se obično ne događaju tijekom nogometne utakmice. Mi smo pokazali karakter i nismo dopustili da nas to agitira. Kada igrate protiv takve ekipe, to vas može uvući u takav stav. Ali mi smo se držali našeg plana i igrali nogomet", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikada nisam doživio takvo ponašanje'

"Možete to vidjeti na isječcima sa utakmice. Neke stvari niti ja nisam vidio: incident sa Sterlingom i jednim od njihovih trenera. Nikada nisam doživio ovakvu utakmicu i vidio ovakvo ponašanje, trebalo je biti nekoliko crvenih kartona. Ali mi smo svoje pokazali igrajući nogomet, oni su u avionu na putu kući, a mi smo u četvrtfinalu", zaključio je Stones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo