Serie A / Što se događa u Interu? Perišić se 'zakačio' sa suigračem zbog vrlo bizarnog razloga

Image
Foto: AP Images

Fiorentina je povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea

25.2.2019.
10:00
AP Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u dresu Intera bio je strijelac u triler-utakmici Fiorentine i Nerazzura, no nekako je njegov pogodak pao u drugi plan u talijanskim medijima.

Oni su u fokus uzeli proslavu gola njegovog suigrača Matea Politana koji je također bio strijelac na utamici, no Perišiću se navodno nije svidio način na koji je Politano proslavio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, oponašao je proslavu kapetana Maura Icardija koji nije mogao protiv Fiorentine nastupiti zbog pzljede. Perišiću se ni najmanje nije svidjela ta proslava pa se nakratko "zakačio" s Politanom da bi kasnije sve razriješili rukovanjem.

Inače, Fiorentina je povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea nakon što je Chiesa uputio prizeman centaršut, no Inter je vrlo brzo vratio u igru preko Vecina koji je poravnao u 6. minuti da bi Politano u 40. minuti pogodio za prednost gostiju prije odlaska na odmor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Perišićeva gola s bijele točke domaći su do kraja susreta uspjeli doći do boda sjajnim golom Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti i iz jedanaesterca kojega je u 11. minuti sudačke nadoknade iskoristio Veretout.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo