ŠTO GLEDATI OVOG VIKENDA: / Igra se Jadranski derbi, Niko Kovač gostuje kod Bayerna, a Real i Barca nastavljaju utrku za prvaka

Image

Ovog vikenda sve oči bit će uprte u Poljud gdje se igra Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke. Niko Kovač s Eintrachtom gostuju kod Bayerna, a u Primeri se nastavlja utrka Barcelone i Reala.

11.3.2017.
8:00
VOYO logo

Subota:

Prva HNL, 24. kolo: Hajduk - Rijeka (17 sati)

Hajduk se bori za mjesto koje vodi u Europu, a Riječani nastoje pred Dinamom zadržati šest bodova prednosti. Kekovoj je momčadi protiv "bijelih" u posljednje vrijeme išlo sasvim dobro. U posljednjih 12 utakmica, Riječani nisu poraženi protiv Splićana, a slavili su i u tri posljednja gostovanja na Poljudu. No, sad je ulog za goste velik, Rijeka se bori za prvi naslov hrvatskog prvaka. Zanimljivo, u momčadi ima čak četiri bivša igrača Hajduka, to su Andrijašević, Maleš, Bradarić i Elez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva HNL, 24. kolo: Dinamo - Split (15 sati)

Dinamovci ne smiju kiksati protiv Splita žele li održati korak s Rijekom, ali splitski "crveni" ne bi im trebali predstavljati veliku opasnost. Prošlog tjedna je momčad Ivajla Peteva s čak 6:0 pobijedila Split u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske uz čak četiri pogotka Armina Hodžića, napadača koji je u sjajnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FA Cup, četvrtfinale: Middlesbrough - Manchester City (13:15)

Manchester City kiksao je ovog tjedna u zaostaloj utakmici Premier lige protiv Stoke cityja odigravši kod kuće tek 0:0, a sad Guaridiolinu momčad čeka gostovanje kod Middlesbrougha. U osmini finala, "građani" su morali na "popravni", nakon 0:0 protiv Huddersfielda morali su igrati i drugu utakmicu. S obzirom da u Premier ligi zaostaju čak deset bodova za Chelseajem, FA kup im je izglednije natjecanje u kojemu mogu stići do trofeja.

Bundesliga, 24, kolo: Bayern - Eintracht (15:30)

"Gostovanje kod Bayerna vam je kako i odlazak kod zubara. Neugodno je, ali znate da vas čeka jednom godišnje", tim riječima opisao Niko Kovač osjećaj uoči dvoboja na Allianz Areni. Momčad bivšeg hrvatskog izbornike je nanizala četiri poraza, pala s trećeg na šesto mjesto, a gostovanje kod najbolje njemačke momčadi ne dolazi u idealnom trenutku za Eintracht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u prvom kolu, nogometaši iz Frankfurta pokazali su da mogu igrati protiv moćnog Ancelottijevog stroja, uzeli su im bod (2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ligue 1, 29. kolo: Monaco - Bordeaux (16:45)

Lider francuskog prvenstva i najefikasnija momčad u Ligama petice kod kuće igra protiv vrlo dobrog, petoplasiranog Bordeaux koji se s Lyonom bori za četvrto mjesto i ulazak u Europu. Monaco, PSG i Nice su odmakli na vrhu, između tog trojca će se odlučivati o naslovu. Subašićeva momčad ima tri boda prednosti pred prvim pratiteljima, a Bordeaux će joj biti pravi ispit pred uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka u kojoj će pokušati stići zaostatak pred Manchester Cityjem 3:5.

https://www.youtube.com/watch?v=xtIotNvVg0k nedjelja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ABA liga, 26. kolo: Krka - Cibona (19)

Igra se posljednje kolo osnovnog dijela regionalnog natjecanja, a ova utakmica za Cibonu, koja je izgubila posljednjih pet utakmica, ali je u gornjem dijelu ljestvice, na šestom mjestu, nema rezultatski značaj. Ipak, "vukovi" igraju za Zadar, od kojeg su izgubili u pretprošlom kolu košem u zadnjoj sekundi. U Zadru se, naime, nadaju Ciboninoj pomoći, jer i o toj utakmici ovisi njihov status sljedeće godine u regionalnom društvu. Zadar je predzadnji i dočekuje Union Olimpiju, a ako ne uspije pobijediti, trebat će im Cibonina pomoć u Novom Mestu.

Image
Image

La Liga, 27. kolo: Deportivo - Barcelona (16:15)

Barcelona je na čudesan način, pobjedom 6:1 protiv PSG-a izborila četvrtfinale Lige prvaka, ali važne je utakmice čekaju i u Primeri, gdje vodi, ispred Reala, ali ima i utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede protiv Parižana, euforični trener Luis Enrique poslao je realovcima poruku kako sad Barca ide na sve trofeje. Za to će im trebati pobjeda u La Coruni, protiv suparnika kojemu je u posljednje dvije utakmice utrpala čak 12 golova. Deportivo se bori za ostanak, ima četiri boda više od Granade koja je u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga, 27. kolo: Real Madrid - Betis (20:45)

Real je u prošlom kolu Primere neočekivano remizirao kod kuće s Las Palmasom, ali je potom uspješno prošao u četvrtfinale Lige prvaka protiv jakog Napolija. Sad Zidaneovu momčad čeka utakmica s Betisom, 14. momčadi prvenstva, koju je u prvom dijelu prvenstva svladala s čak 6:1 u gostima. Real u zadnje četiri utakmice ima po jedan poraz i remi, pa je ispucao svoju "kvotu" kikseva ako želi i dalje s Barcelonom voditi utrku za španjolskog prvaka.

Prošlu utakmicu, protiv Napolija, Mateo Kovačić ostao je izvan zapisnika, sad bi ga Zidane trebao uvrstiti u momčad. U prvih 11 je standardan Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo