ŠTO ĆE SADA REĆI HRVATSKI NAVIJAČI? / Rakitić tjedan dana uoči utakmice na Poljudu objavio zanimljivu fotografiju

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je sada ponovno u ekipi i konkurira za nastupe s Mađarskom na Poljudu i Walesom

3.10.2019.
22:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić konačno se vraća u reprezentaciju nakon što je posljednja dva kola kvalifikacija za Euro 2020. godine bio prisiljen propustiti. Prvo je proljetos odbio poziv Zlatka Dalića zbog istrošenosti i umora, a zatim je prije mjesec dana zbog neriješenog statusa u klubu, kako se pisalo, ostao u klubu umjesto da je nastupao protiv Slovačke i Azerbajdžana.

Mnogi su mislili kako je to Rakitićev kraj u reprezentaciji i da se više neće vraćati, posebice nakon Dalićevih hladnih izjava. "Tko nije spreman sto posto, tko ne može dati maksimum, nije potrebno da dolazi. Rakitić nije riješio status u klubu, zaključili smo da nije spreman i fokusiran, da ne može dati maksimum koji ja trebam u ovom trenutku, zato on neće doći", rekao je to Dalić prije mjesec dana uoči okupljanja reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rostov na Donu: Hrvatska pobijedila Island i s tri pobjede ide u osminu finala 26.06.2018., Rostov Arena, Rostov na Donu, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., skupina D, 3. kolo, Island - Hrvatska. Ivan Rakitic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Jedva čeka utakmicu

Međutim, Rakitić je sada ponovno u ekipi i konkurira za nastupe s Mađarskom na Poljudu i Walesom u gostima, premda u Barceloni ima vrlo lošu situaciju. Rakitić je do sada odigrao samo 166 od mogućih 810 minuta i kronično mu nedostaje igra, a ako ništa može barem za Hrvatsku pružiti maksimum, ako mu već trener Ernesto Valverde u Barceloni ne daje prilike.

A koliko je Rakitiću važan nastup za Hrvatsku govori i činjenica da on jedini odbrojava dane do utakmice na Poljudu. Na svom je Instagramu objavio Story kojim naglašava da je presotalo još samo sedam dana do utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo