ŠTO ĆE SADA BITI S MARKOM PJACOM? / Juventus donio neočekivanu odluku. Evo što su spremili za bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski krilni napadač trenutno je na posudbi u belgijskom Anderlechtu

2.4.2020.
8:10
Profimedia
VOYO logo

Vjerovali ili ne, Juventus je, onako ispod radara, odlučio produžiti ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativcem Markom Pjacom. U financijskom izvještaju navedeno je kako je Pjaca prodružio s klubom sve do lipnja 2023. godine.

Hrvatski krilni napadač trenutno je na posudbi u belgijskom Anderlechtu gdje bi se trebao zadržati do kraja ove sezone, a moguće je i produljenje na još cijelu sljedeću sezonu. Produljenje ugovora može zaista značiti svašta, od toga da klub ne želi tek tako izgubiti igrača u kojeg su investirali 23 milijuna eura, do toga da možda ipak netko tamo ima neki plan što će napraviti s Pjacom i da možda postoji nada da ovaj doista i zaigra u dresu torinskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marko Pjaca of Croatia reacts after failing Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Martinez Valero Stadium, Elche, Spain - 11 Sep 2018, Image: 386314952, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilo kako bilo, Pjaca se polako počeo vraćati u formu nakon višegodišnje muke s ozljedama križnih ligamenata. U dvije godine pukli su mu ligamenti na oba koljena i praktički više od dvije godine nije ozbiljno zaigrao. Trenutno spašava karijeru u Belgiji, ali na put mu je, kao i svima, stala pandemija koronavirusa zbog koje je cijeli nogometni svijet u potpunosti paraliziran.

No, ako ništa, Pjaci je osigurana egzistencija sljedeće tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo