STIŽU POJAČANJA NA MAKSIMIR: / Dinamo zadnjeg dana prijelaznog roka radi veliki posao, dolaze mladi Portugalac i hrvatski veznjak?

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hrvatski prvak trebao bi uskoro potvrditi dolazak dvojice igrača Sportinga

19.10.2020.
8:56
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Trener i sportski direktor Dinama ZoranMamić prije nekoliko dana progovorio je o pojačanjima te je najavio dolazak novih igrača do kraja prijelaznog roka ovog ponedjeljka.

"Mi smo poslali višemilijunske ponude za argentinskog stopera Alana Franca, ali nismo uspjeli to završiti. Želja je bio i Norvežanin Jens-Peter Hauge za kojeg smo nudili tri milijuna, ali je na kraju ipak prešao u Milan. Htjeli smo se pojačati, a ne da dovedemo nekoga tek toliko da dovedemo. U pitanju su još trojica igrača među kojima i Portugalac Camacho iz lisabonskog Sportinga koji je za njega platio pet milijuna eura Liverpoolu. Nažalost, Brazilac Marquinhos je otpao, pristali smo na sve uvjete koje je tražio njegov klub Atletico Mineiro, sve smo dogovorili i sa samim igračem, a u srijedu navečer nam se javio predsjednik kluba i rekao da ga ipak ne bi prodao. U ovo doba globalne krize upola je smanjena fluktuacija igrača na nogometnom tržištu u svijetu, ali mi radimo na tome da se još pojačamo", rekao je Mamić prošlog petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A samo tri dana kasnije procurilo je o kojim se imenima radi. Navodno bi iz i lisabonskog Sportinga u Maksimir bi trebali stićiveznjak Josip Mišić (26) i krilni napadač Rafael Camacho (20), pišu 24 sata.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

01.10.2017., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 11. kolo, NK Rudes - HNK Rijeka. Josip Misic. Photo:

Mišića domaća publika pamti po tome što je branio boje Rijeke kada je na klupi bio Matjaž Kek te je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka. Prije dvije godine potpisao je za Sporting, a lanjsku sezonu proveo je na posudbi u grčkom PAOK-u. Također igrao je i za Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Camacho je pak mladi portugalski reprezentativac koji je prošao škole Sportinga, Manchester Cityja i Liverpoola, za koji je upisao jedan nastup. Prema Transfermarktu vrijedi 4 milijuna eura, a navodno bi prvo trebao doći na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo