STIPE MIOČIĆ SE PRIPREMA ZA OBRANU POJASA, ALI VATRENE NE PROPUŠTA: / 'Bum! Sljedeći!'

Image
Foto: Screenshot/AFP

Vlasnik UFC-ovog pojasa namijenjenoga najboljem teškašu navija za Vatrene

2.7.2018.
15:23
Screenshot/AFP
VOYO logo

Stipe Miočić, dominantni američki MMA borac i vlasnik UFC-ovog pojasa u konkurenciji teškaša, euforično je popratio uspjeh hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Najjači čovjek današnjice nije se prvi put oglasio po pitanju Vatrenih na ovom Mundijalu, poznato je da je 35-godišnjak ponosan na hrvatsko porijeklo i navijač hrvatske nogometne reprezentacije, pa je s veseljem dočekao i plasman Luke Modrića, Ivana Rakitića i društva u četvrtfinale svjetske nogometne smotre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Cormiera u noći na nedjelju

Teško da će sljedeću utakmicu gledati, ogled protiv Rusije za plasman u polufinale vjerojatno će propustiti pripremajući se za obranu pojasa, odnosno meč protiv Daniela Cormiera koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju, no njegovu podršku Vatreni pred subotnji dvoboj imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je prije više od dvije godine stigao do UFC-ova pojasa i to u meču protiv Fabricija Werduma. Za ovu kategoriju rekordne tri obrane pojasa odradio je s upjehom protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua. Cormier je sljedeći na redu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo