Štimac nezadovoljan suđenjem: 'Bile su neke bezvezne sudačke odluke'

Trener Zadra Igor Štimac osvrnuo se na susret protiv Dinama i poraz 2:0. Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije imao je svašta za reći na račun sudaca.

16.2.2015.
21:43
VOYO logo

Igor Štimacse u Maksimiru protiv Dinama postavio otvoreno, fighterski, otvorenog garda, bez previše kalkulacija. Stoga je Zadar bio čvrst protivnik prvacima. Međutim, iako je ovoga puta izostala lagana pobjeda Modrih, slavlje prvaka Hrvatske ipak tokom utakmice nije dolazilo u pitanje. No, nešto se promijenilo. Zadar je u ponedjeljak odbacio od sebe ulogu kante za napucavanjeModrih. Barem na jednu utakmicu, barem za neko vrijeme... Kako bilo, nakon utakmice trener Zadra Štimac nije bio zadovoljan suđenjem, te je iznio svoje viđenje susreta...

"Bile su neke bezvezne sudačke odluke, bile su vidljive i s tribina. Iako, moguće je da sam ja kao trener subjektivan. Recimo, povlačenje Terkeša, kad ide u napad, kod 2:0, to su vidjele i ptice na grani. No, da se razumijemo, to nisu detalji koji su utjecali na rezultat. Međutim, u situaciji u kakvoj smo mi, moram pokazati dečkima na terenu tu srčanost, njima sam rekao da se ne svađaju i ne prepiru sa sucima i da ću to preuzeti na sebe. Tako će biti i dalje", kazao je Igor Štimac za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo