I on se umiješao u rat Mamića i Ćire: 'Užasavam se kako se ponaša'

14.11.2012.
20:34
VOYO logo

Miroljubivo na Kantridi! U revijalnoj utakmici između Selekcije lige i Vatrenih bilo je 1:1. Igra na terenu nije bila pretjerano kvalitetna, ali ni razočaravajuća, no izbornik Štimac nije krio zadovoljstvo.

"Zadovoljan sam, drago mi je da se ova utakmica odigrala i nadam se da će Savez naći način da ovo postane tradicija, pa makar u nekom terminu koji je izvan termina UEFA-e i FIFA-e", istaknuo je Štico i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući samu utakmicu možemo biti jako zadovoljni, bilo je dosta angažmana, svi su se trudili jer svi žele nositi hrvatski dres i svi žele pokazati da zaslužuju priliku, i iz tog razloga su ovakvi susreti dobrodošli. Vidjeli smo puno hrvatskog talenta, publika je mogla uživati u svemu."

Štimac nikog nije htio isticati, te je dobacio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja neću biti poput nekih predsjednika klubova i njihovih vlastitih trenera, svi igrači zaslužuju čestitke i ja im se ovom prilikom zahvaljujem. Svi pozivi su bili opravdani. Drago mi je da nije bilo nikakvih ozljeda.

Izbornik je prokomentirao situaciju koja je posljednjih dana tresla nogometnu Hrvatsku, a čiji su akteri bili Zdravko Mamić i Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ o reprezentaciji s kojom nemaju veze ni Ćiro ni Mamić, a njihova je stvar kako se ponašaju i koliko su pristojni u međusobnim dijalozima. No, u svakom slučaju, užasavam se kako se ponaša moj bivši uvaženi šef! Ćiro to radi samo zato što nije izbornik."

Jedan od trojice izbornika s protivničke klupe, Elvis Scoria, naglasio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da su se moji dečki predstavili dobrom igrom, da su pružili dobar otpor reprezentaciji. Promjene su poremetile ritam i tečnost igre, ali nema veze. Dobro je zbog naše lige da je utakmica uopće odigrana."

"Protivnik me nije iznenadio jer mi je normalno da su dečki bili motivirani, ali da se igrala utakmica za bodove, to bi bilo nešto sasvim drukčije. Treba biti zadovoljan jer utakmica uopće nije bila loša... Samo da je bilo malo više gledatelja", rekao je Domagoj Vida nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo