LOŠE VIJESTI ZA DALIĆA I VATRENE / Stigli nalazi, Ivan Perišić propušta okupljanje reprezentacije, neće ga biti na četiri utakmice Hrvatske

Image
Foto: Profimedia
24.5.2022.
14:32
Profimedia
VOYO logo

Dokapetan hrvatske reprezentacije, Ivan Perišić, propustit će okupljanje reprezentacije za lipanjske utakmice u okviru Uefine Lige nacija, priopćili su iz Saveza.

"Perišić je danas obavio pregled magnetskom rezonancijom, nakon kojeg je utvrđeno da će zbog ozljede lista izbivati s travnjaka oko mjesec dana. U stalnom kontaktu s Perišićem bili su izbornik Zlatko Dalić i liječnička služba hrvatske reprezentacije", pojasnili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić, ozljeda

Ovo je veliki udarac za izbornika Dalića jer je Perišić u izvanrednoj formi zaključio sezonu u kojoj je osvojio Talijanski kup i drugo mjesto u Serie A. Zabio je osam pogodaka uz sedam asistencija ove sezone. Perišić je za Vatrene nastupio 113 puta (4. na vječnoj ljestvici) uz 32 pogotka (3. na vječnoj ljestvici).

Hrvatska reprezentacija okuplja se, inače, u ponedjeljak 30. svibnja, a u lipnju je čekaju četiri susreta u Uefinoj Ligi nacija - protiv Austrije (3. lipnja u Osijeku), Francuske (6. lipnja u Splitu), Danske (10. lipnja u Kopenhagenu) i ponovno Francuske (13. lipnja u St. Denisu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo