STIGLE LOŠE VIJESTI ZA NIKU KOVAČA: / Poznati novinar tvrdi da se Bayern raspituje za usluge jednog od najboljih trenera današnjice

Image
Foto: AFP

Sigurno je da njemačkom prvaku plan neće tako lako poći za rukom

12.4.2019.
9:50
AFP
VOYO logo

Iako je još uvijek u borbi za sva trofeja i dalje se piše da bi Bayern mogao pokazati Niki Kovaču izlazna vrata na kraju sezone. Poznati španjolski novinara Guillem Balagué, koji među ostalim piše i za nekoliko britanskih dnevnih novina, tvrdi da se Bayern raspitivao za Tottenhamova trenera Mauricija Pochettina kako bi vidjeli postoji li mogućnost da preuzme ulogu prvog čovjeka stručnog stožera iduće sezone.

Njemački novinar i ESPN-ov dopisnik Raphael Honigstein objavio je pak kako je Bayern i lani htio dovesti Argentinca te su ga kontaktirali, ali su odustali kad su shvatili koliko te težak pregovarač šef Tottenhama Daniel Levy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Mauricio Pochettino / AFP

Težak izazov

Pochettino je bio i velika želja Real Madrida a čak ga niti oni nisu uspjeli dovesti na klupu. Teško da će to poći za rukom i Bavarcima. Spursi su izgradili novi stadion i sigurno ne žele tako lako ostati bez trenera koji je zaslužan za njihov povratak u vrh engleskog nogometa. Ambicije su im ogromne, pogotovo nakon što su ovog tjedna srušili Manchester City u prvoj četvrfinalnoj utakmici Lige prvaka.

Što se tiječe njemačkog velikana, nakon pobjede nad Borussijom Dormtund pred njima je na rasporedu gostovanje kod desetoplasirane momčadi prvenstva Fortune Düsseldorf. Bavarci nemaju pravo na kiks želi li do naslova prvaka jer je razlika na vrhu samo jedan bod. Dormtund s druge strane kod kuće dočekuje Mainz, klub koji se trenutačno nalazi na 12. mjestu Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo