Stigla nevjerojatna ponuda za Milan, Berlusconi je glatko odbio!

16.2.2015.
15:00
VOYO logo

Taechaubol je prije nekoliko mjeseci ponudio 900 milijuna eura, a potom i milijardu eura za Rossonere, no obje njegove ponude su završile u košu. Taechaubol za sada šuti, no oglasila se Berlusonijeva kompanija Fininvest.

"Fininvest nije zainteresiran za prodaju većinskog paketa dionica. Bilo je mnogo interesenata za kupovinu kluba, no još jednom demantiramo postojanje razgovora oko prodaje kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taechaubol je izvršni direktor Prime Company Limited, te suvlasnik natjecanja Global Legends Series (GLS) koje promovira nogomet u Aziji. GLS okuplja brojne svjetske nogometne legende koje će odigrati četiri utakmice u četiri azijska grada. Na prvoj utakmici u Bangkoku nastupio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker.

Milan se trenutačno nalazi na 11. mjestu Serije A s čak 24 boda manje od lidera Juventusa. Usprkos očajnim rezultatima koje bilježi u zadnje vrijeme, Milan je prema podacima američkog magazina Forbes osmi nogometni klub na svijetu po vrijednosti koja je procijenjena na 750 milijuna eura. Najvredniji klub na svijetu je Real Madrid s 2,6 milijardi eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo