STEVEN GERRARD POBJEDU U GRADSKOM VRTU NAZVAO JUNAČKOM: / 'Iznimno poštujemo Osijek, bit će tu još posla'

Image
Foto: PIXSELL

Svjestan je trener Rangersa da 1-0 nije garancija prolaska

27.7.2018.
8:36
PIXSELL
VOYO logo

Pred otprilike 7000 ljudi okupljenih na tribinama stadiona Gradski vrt nogometaši Osijeka poraženi su 0-1 od škotskog velikana Rangersa u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige. Jedini gol na utakmici postigao je Alfredo Morelos u 18. minuti.

Utakmicu je prokomentirao trener hrvatske momčadi Zoran Zekić nazvavši slavlje sastava iz Glasgowa nezasluženim, a posao koji su obavili suci nekorektno odrađenim. Točnije, kazao je Zekić ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić obećao bolje izdanje

"Moram reći da je ovo potpuno nezaslužena pobjeda. Bili smo puno bolji, a oni su iskoristili našu jednu pogrešku. Mi smo im poklonili priliku i zabili su gol. U drugom dijelu smo ih stisli i nismo nažalost uspjeli zabiti gol. Iz jednog ubačaja sa strane smo primili gol. Ne mogu ništa prigovoriti dečkima, dali su sve od sebe. Nedostajao nam je taj jedan gol."

Image
OSIJEK – GLASGOW RANGERS 0-1: /

Škotska momčad rutinski odradila posao u Gradskom vrtu, Osijek će prolaz tražiti na Ibroxu

Image
OSIJEK – GLASGOW RANGERS 0-1: /

Škotska momčad rutinski odradila posao u Gradskom vrtu, Osijek će prolaz tražiti na Ibroxu

"Trebali smo imati više vjere. Može se s njima igrati. Bit će tamo vjerojatno pun stadion, moramo se pokazat u pravom svijetlu. Daj Bože da ovo što duže traje, da igram svaka tri dana. Moramo se sad rekuperirat i bit ćemo bolji u idućoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovi suci su došli kao da im se ne da. Nije mi običaj ovo govoriti, ali možda je to u Poljskoj tako, pa ukrali su nam 20 minuta."

Ovako se pobjeđuje u Europi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nije sve gotovo slaže se i proslavljeni Steven Gerrard. Bivši nogometaš Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije ovako je vidio utakmicu:

"Mislim da smo odigrali dobro i u napadu i u obrani, a da su pojedinci odigrali baš junački. Prije susreta zatražili smo od igrača da sačuvaju mrežu netaknutom i postignu važan gol na gostovanju. Napravili su baš to i zadovoljan sam, no isto tako iznimno poštujem suparnika. Pred nama je još posla i za sedam dana ćemo morati ponovno biti na visini zadatka. Ovako se ostvaruje uspjeh u Europi, ne primiti gol i pokušati napraviti nešto na suprotnoj strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo