STANIĆ I TUDOR POVUKLI PRVI POTEZ: / Ekspresno prodali stopera i to čak ispod cijene

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Sveukupno je skupio 19 utakmica u dresu Hajduka, a posljednju priliku dobio je protiv Rijeke

28.12.2019.
16:39
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nova operativna garnitura Hajduka povukla je svoj prvi potez. Ukrajinski nogometaš Oleksand Svatok prodan je u tamošnji Dnipro-1 (nekadašnji Dnipro), za cifru od oko 400 tisuća eura. Svatok se u nešto manje od godinu dana, koliko je proveo na Poljudu, nije uspio nametnuti čak trojici trenera.

Vodio ga je Siniša Oreščanin, zatim Damir Burić, te na koncu nekoliko dana prije prodaje Igor Tudor. Svatok je ove jeseni bio izvan prve momčadi, a prednost su dobili Ardian Ismajli i Stefan Simić. Odigrao je pet utakmica i skupio 395 minuta na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sveukupno je skupio 19 utakmica u dresu Hajduka, a posljednju priliku dobio je protiv Rijeke kada je Hajduk doživio jedan od najgorih poraza na svom terenu u povijesti, izgubivši s 4:0.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

14.05.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Rudes - HNK Hajduk. Oleksandr Svatok. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prodali ga ispod cijene

Transfer će službeno biti sproveden u siječnju, a Hajduk će dobiti negdje oko 400 tisuća eura, što je čak cifra manja od one na koju je procjenjen Svatok. Transfermarkt ga procjenjuje na pola milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Dnipro-1 je novoosnovani klub u Ukrajini, a nasljednik je nekada slavnog Dnipra koji je bankrotirao nakon što je igrao u finalu Europa lige prije četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo