SRPSKI TRENER PREUZIMA CSKA UOČI SUSRETA S OSIJEKOM: / Bio je prvak Europe sa Zvezdom i apsolutna je legenda Osijeka

Image
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Prva utakmica između CSKA i Osijeka igra se u Sofiji 25. srpnja u 19:30 h, dok je uzvratni susret u Gradskom vrtu na rasporedu 1. kolovoza u 20 sati i 45 minuta

21.7.2019.
16:47
Boris Scitar/PIXSELL
VOYO logo

Bugarski nogometni prvoligaš CSKA iz Sofije dobio je novog trenera nekoliko dana uoči utakmice protiv Osijeka u susretu 2. pretkola Europske lige.

Dosadašnji trener Dobromir Mitov je dobio otkaz zbog loših rezultata na otvaranju sezone, a momčad je preuzeo Ljupko Petrović koji je do sada bio njegov savjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IVAN PERIŠIĆ U NEMILOSTI ANTONIA CONTEA: /

Je li ga trener otpisao ovom izjavom?

Image
IVAN PERIŠIĆ U NEMILOSTI ANTONIA CONTEA: /

Je li ga trener otpisao ovom izjavom?

CSKA je u prva dva kola bugarskog prvenstva osvojio samo jedan bod, a obje utakmice je igrao na svom terenu. Na otvaranju sezone je odigrao 2:2 protiv Etara, a u drugom kolu je izgubio od Černo Mora sa 1:3 što je bilo dovoljno za otkaz dosadašnjem treneru.

Mitov je vodio najtrofejniji bugarski klub od svibnja, kada je naslijedio Ljuboslava Peneva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac u povijesti

Mitova će na klupi naslijediti srpski stručnjak Ljupko Petrović koji je najveći uspjeh u karijeri ostvario na klupi Crvene zvezde osvojivši europski naslov 1991. Petroviću je Osijek bio jedan od prvih klubova koje je vodio u karijeri. Na klupi je bio od 1984. do 1987. godine, a kao igrač je u Osijeku proveo čak 12 godina. Uspio je nakrcati 139 golova, čime je ponio titulu najboljeg strijelca u povijesti kluba.

Trenirao je i klubove u Španjolskoj, Grčkoj, Austriji, Kini, Kazahstanu, Bugarskoj, Kini... Vodio je i hrvatske klubove Croatiju Sesvete (2008) i Lokomotivu (2010/11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarski doprvak je u 1. pretkolu Europske lige eliminirao Titograd. U prvom susretu u Sofiji bilo je 4-0, a uzvrat u Podgorici prošao je bez golova.

Prva utakmica između CSKA i Osijeka igra se u Sofiji 25. srpnja u 19:30 h, dok je uzvratni susret u Gradskom vrtu na rasporedu 1. kolovoza u 20 sati i 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo