'SRBIN SIJE STRAH PO HRVATSKIM TERENIMA': / Srpski tabloid u svom stilu piše o novoj senzaciji HNL-a

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Srbin sije strah po hrvatskim terenima'

29.8.2020.
7:06
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od nogometaša koji blistaju na početku ove nove HNL sezone je igrač Gorice Ognjen Mudrinski. Nekadašnji igrač Vojvodine i Crvene Zvezde već sad nakon tri odigrana kola na svom kontu ima upisana 5 golova, a na njegovim krilima Gorica je u tri uvodna susreta u novoj sezoni upisala maksimalnih 9 bodova i, nakon jučerašnje protiv Šibenika u Gorici (3:2), privremeno zasjela na prvu poziciju, ali u odnosu na Dinamo ima utakmicu više.

Image

28.08.2020.,Velika Gorica, Gradski stadion - 3. kolo Hrvatski telekom Prve HNL, Gorica - Sibenik.Ognjen Mudrinski Photo: Josip Regovic/PIXSELL

GORICA – ŠIBENIK 3:2: Goričani privremeno zasjeli na prvo mjesto ljestvice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Novi gol Ognjena Mudrinskog, navijači Dinama ga žele na Maksimiru'

Stoga, srpski tabloid Kurir u svom dobro zananom stiču, senzacionalistički, piše kako zbog toga bi ga mnogi navijači Dinama iz Zagreba rado vidjeli u plavom dresu.

"Srbin sije strah po hrvatskim terenima: Novi gol Ognjena Mudrinskog, navijači Dinama ga žele na Maksimiru", stoji u naslovu Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mudrinski je na gostovanju u Varaždinu i Koprivnici protiv Slavena ušao s klupe i u svakoj postigao dva gola, a sinoć je zabio Šibeniku za 1:0 u trećoj minuti. Čabraja je iz kornera nabacio, a Mudrinski je s pet metara glavom pogodio gornji desni kut.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo