VIDEO: / Večer sreće za Hrvatsku! Srbija ispada iz igre?!

Makedonija je pomogla Hrvatskoj! Makedonci su s 1:0 šokirali Srbiju i tako pogurali Vatrene na putu prema Brazilu. Strijelac jedinog gola bio je Ibraimi.

16.10.2012.
17:11
VOYO logo

Nakon četiri kola Srbija za Belgijom i Hrvatskom zaostaje golemih šest bodova. Reprezentaciji koju vodi Siniša Mihajlović trebat će pravi podvig da dohvati SP 2014. u Brazilu. Kako sada stvari stoje, izglednije je da će Mihajlović uskoro dobiti otkaz.

Nakon što ih je Belgija 'pregazila' u Beogradu s 3:0, Srbi su 90 minuta u Skoplju djelovali potpuno bezidejno. Mihajlović će morati javnosti objasniti zašto je na klupi ostavio zvijezdu Chelseaja Branislava Ivanovića, a u prvih 11 je stavio Nenada Tomovića koji je bio jedan od krivaca poraza. Dotični je skrivio jedanaesterac iz kojeg je pao jedini gol, a tada je zaradio i crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasani je utrčao iza Tomovića s loptom, a on ga je s leđa povukao i odveo svoju reprezentaciju u ponor iz kojeg se nisu isčupali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršenu večer za Vatrene pokvarili su Belgijanci. Škotska je dugo držala početnih 0:0, da bi potonuli u samo dvije minute. Benteke je zabio za 1:0 u 69. minuti, da bi Kompany odličnim golom u 71. postavio konačni rezultat s kojim je Belgija zadržala korak s Hrvatskom na vrhu skupine A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri kola, Belgija i Hrvatska imaju po 10 bodova. Čak šest bodova zaostaju Makedonija i Srbija, dok Wales s tri, te Škotska s dva boda su na dnu ljestvice skupine A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Braziku 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo