'Sramota! Namiještali su i krali, a lomi se na nama!'

Osim Karlovca, Varaždin je drugi klub koji zbog suspenzije Komisije za žalbe HNS-a nije odigrao jednu prvoligašku utakmicu!

25.2.2012.
10:27
VOYO logo

Unatoč optimističnim najavama i dogovoru s trojicom svojih bivših igrača, Pavličićem, Drevenom i Prahićem, koji su pristali na odgodu isplate dugova, trećeligaš NK Čakovec bio je dosljedan u svojim zahtjevima.

Susjedi iz 17 kilometara udaljenog Čakovca traže naplatu cijelog duga od otprilike 200.000 kuna i to odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ono što se događalo hrvatskom nogometu zadnjih 20 godina sada se prelomilo na našim leđima. Moćnici u HNS-u cijelo su to vrijeme krali, namještali prvenstva, a sada sa smjenom vlasti u državi, od jednom su se pobojali za svoje fotelje i odlučili od slova do slova provoditi zakon", istaknuo je drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne lige i trenutno igrač suspendiranog Varaždina, Davor Vugrinec.

"Sramotna je njihova odluka tim više jer se u situaciji sličnoj našoj, nalazi još pola lige", istaknuo je ogorčeni Vuga te nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNS-u pobojali su se za svoje fotelje, a odluka koju su donijeli je sramotna šteta, brojni su se okoristili ovim klubom i nikad nisu vratili barem dio onoga što im je omogućio", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo