SPREMA SE VELIKI SASTANAK U BARCELONI KOJI ĆE ODLUČITI MESSIJEVU SUDBINU: /

Glavni akter je već na putu prema klubu

Image
Foto: Profimedia

Messijev zahtjev je šokirao cijeli nogometni svijet

1.9.2020.
19:02
Profimedia
VOYO logo

Najbolji nogometaš na svijetu i ikona španjolske Barcelone Lionel Messi prošli tjedan je zatražio odlazak iz tog kluba. Zahtjev je to koji je šokirao klub i njegove navijače jer je Argentinac njihov glavni igrač i najbolji strijelac u povijesti te nogometaš koji je ključni dio svih klupskih planova.

Image
JE LI SAD PRIČA ZAISTA ZAVRŠENA? /

Šef Barcelone pozvao Messija na sastanak, pogledajte kako mu je ovaj odgovorio

Image
JE LI SAD PRIČA ZAISTA ZAVRŠENA? /

Šef Barcelone pozvao Messija na sastanak, pogledajte kako mu je ovaj odgovorio

Messi je zatražio od kluba da aktivira klauzulu koja mu omogućava da ga napusti potpuno besplatno, no taj njegov zahtjev Barca munije htjela ispuniti, a u tome je dobila i podršku La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osoba od najvećeg povjerenja

Stoga on sada pokušava dogovoriti s klubom uvjete pod kojim bi ga pustili u novu momčad, a brojni argentinski i španjolski mediji su objavili da će na te pregovore u Barcelonu u srijedu iz Argentine doći Messijev otac te menadžer Jorge koji bi trebao razgovarati s predsjednikom Josepom Bartomeuom.

Podsjetimo, Bartomeu je već pokušao razgovarati s Messijem i razriješiti ovu situaciju, ali on je za sve razgovore zadužio svojeg oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide u City?

Klub se ne može pomiriti s time da Messi odlazi, ne mogu niti navijači, pa su mu zbog toga odlučili dodatno otežati tako što ga neće pustiti ispod cifre dogovorene odštetnom klauzulom koja iznosi 700 milijuna eura. Messi pak tvrdi da u ugovoru ima klauzulu jednostranog raskida ugovora, a u klubu tvrde da je ta opcije vrijedila samo do lipnja, dok Argentinčevi odvjetnici tvrde da zbog koronaprekida i prolongiranja sezone, ona ipak vrijedi do rujna.

Ako se sve završi onako kako Messi želi i uspiju se dogovoriti da ga puste za manje novca, on bi karijeru trebao nastaviti u redovima engleskog Manchester Cityja gdje će ga trenirati Pep Guardiola s kojim je već surađivao u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo