SPREMA SE 'ČISTKA' U HAJDUKU: / 'Neki će igrači teško više dobiti priliku'

Image

Nogometaši Hajduka skoro četiri i pol godine ne znaju za prvenstvenu pobjedu nad Rijekom.

22.8.2016.
9:01
VOYO logo

Posljednju su upisali na Kantridi 21. ožujka 2012. godine. Stoga im je sinoćnji poraz teško pao, pogotovo jer je stigao deset dana poslije teškog poraza od Dinama u zaostaloj utakmici drugog kola HNL-a.

Image
NOVI DEBAKL SPLIĆANA: /

Rijeka se poigrala s Hajdukom i utrpala im čak četiri komada

Image
NOVI DEBAKL SPLIĆANA: /

Rijeka se poigrala s Hajdukom i utrpala im čak četiri komada

"Nemam puno toga za reći. Bilo je puno individualnih pogrešaka. Rijeka je ozbiljna momčad. Ima li u mojoj momčadi igrača koji nisu za Hajduk? Oko toga se mogu složiti ili ne. Ali, neke ja nisam ovdje doveo", izjavio je poslije utakmice trener MarijanPušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema alibija

"Slobodno napišite da sam ja kriv za poraz. Neću tražiti alibi u europskoj utakmici i da smo ovu žrtvovali zbog one koja dolazi. Nisam razmišljao o Maccabiju nego sam dao nekim igračima priliku. Sada sam dobio puno odgovora i direktor i ja ćemo povući neke poteze. Puno igrača im važeće ugovore i teško je nešto napraviti, ali neki će teško više dobiti priliku", dodao je Slovenac te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam složio momčad i mogu se ispričati Torcidi i navijačima. Neozbiljno je da nas se uspoređuje s Dinamom i Rijekom. Dinamo je kvalitetniji od Rijeke ali to ne znači da Rijeka neće biti blizu Dinamu. Mi ćemo se s Osijekom boriti za treće mjesto", poručio je Pušnik.

Poslije poraza otišao je on do navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam ih pozdraviti i zaštititi igrače. Nije bilo ružnih povika. Ako ih je bilo imaju pravo na to", završio je.

Kek nazdravio predsjedniku

MatjažKekrekao je poslije derbija kako je njegova momčad zasluženo slavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljao sam kako postaviti momčad za ovu utakmicu. Hajduku i svima ostalim želim uspješan tjedan u Europi. Mogli smo već u prvom poluvremenu riješiti pitanje pobjednika. Nikada nije jednostavno na Poljudu. Imaš prednost, ali sa sjevera grmi i ne znaš što te čeka", izjavio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se javno zahvaliti Marijanu. Neću popiti gorku bocu vina koju mi je donio. Želio bih da on slavi u četvrtak. Po prvi put u dva mjeseca s nama je predsjednik i ovo je pobjeda za njega", kazao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Rijeka i Dinamo sa po 16 bodova, Osijek ima 13 bodova, a Hajduk je četvrti sa 10 bodova.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo