Evo tko je dobio ulaznice za utakmicu Lokomotiva-Hajduk

U nedjelju nas na Maksimiru u sklopu 5. kola hrvatske nogometne lige očekuje odlična utakmica.

13.8.2012.
16:08
VOYO logo

Zagrepčani i Splićani još ne znaju za poraz, a njeguju vrlo lepršav i dinamičan način igre koji odiše srčanošću. Momčad s Kajzerice trenutno se nalazi na petom mjestu na tablici s dvije pobjede i dva neodlučena rezultata. Nakon dvije uvodne pobjede protiv Zagreba i Intera, remizirali su s Osijekom i Rijekom. Protiv Rijeke su Lokosi odigrali čarobnih pola sata.

Ako mladići s Kajzerice nauče ponavljati takve predstave niti Hajduk im se neće lako oduprijeti. U prethodnom je susretu ovih dvaju protivnika Lokomotiva ostvarila pobjedu 1:0 na Poljudu. Prosjek godina mlade ekipe Lokosa kreće se oko 20, a trenutno imaju četiri mlada reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovci su, s druge strane, ohrabreni odličnom partijom i pobjedom u Milanu lako porazili Zagreb i došli do prvog mjesta na tablici. Najbolji strijelci Majstora s mora trenutno su Caktaš i Vukušić s po tri pogotka na kontu. Momčad Miše Krstičevića odiše snagom, temperamentom i upornošću, upravo onime što je tradicija momčadi s Poljuda, a što im je toliko nedostajalo posljednjih godina.

Krstičević je prošle sezone tako pripremio Hajdukove juniore koji su osvojili prvenstvo ispred Osijeka i Dinama, a sada je jednak način rada prenio na prvu momčad što očigledno djeluje. Fantastična pobjeda nad velikim Interom u Milanu rezultat je takvog načina rada i razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku da uživaju ovom sjajnom dvoboju imaju i čitatelji portala Sportski.net kojima smo podijelili pet puta po dvije ulaznice. Nagrađeni su:

Tonči Čobrnić Antonio Brenner Marijan Rogin Tanja Bilić Igor Jurišić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu u stadion, uz predočenje osobne iskaznice. Lokomotiva i Hajduk u sklopu petog kola MAXtv Prve HNL borit će se za nove bodove u nedjelju od 21 sat na stadionu Maksimir. Ulaznice će gledatelji moći kupiti na dan utakmice od 18 sati ispod zapadne tribine po cijeni od 60 kuna (tribina Zapad) i 100 kn (loža). Ulaznice za gostujuće navijaće za južnu tribinu prodaju se na blagajni u Budakovoj ulici po cijeni od 40 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo