SPLIĆANI SE POHVALILI POJAČANJIMA: /

Trener Hajduka doveo Španjolca, Mađara i Hrvata

Image

Nogometaši Hajduka okupili su se u ponedjeljak kako bi započeli pripreme za proljetni dio sezone.

9.1.2017.
17:01
VOYO logo

Na prvom trening pod vodstvom trenera JoanaCarrilla pojavio 31 igrač:

Sante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavljeno na službenoj stranici Hajduka zbog zdravstvenih problema jednog člana uže obitelji prve treninge će preskočiti Jefferson, a reprezentativne obveze imaju Josip Juranović i Fran Tudor i propustit će prvih desetak dana priprema na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, uoči početka priprema za proljetni dio sezone na Poljudu su predstavljena pojačanja u stručnom stožeru trenera Joana Carrilla. Tako će uz dosadašnje pomoćnike Vika Lalića i Jakova Previšića (kondicijski trener) raditi i Mátyás Czuczi koji je na Poljud stigao u prosincu, te dvojica novih suradnika, objavio je Hajduk na službenoj stranici.

XAVIER COLL PLANAS, pomoćni trener:

- Posljednjih osam godina radio je kao voditelj kondicijske službe prve momčadi U.E Llagostera. Radio je i kao glavni, pomoćni i kondicijski trener u španjolskim klubovima. Posjeduje trenersku licencu španjolskog nogometnog saveza, a diplomirao je i pri Sveučilištu u Barceloni. MÁTYÁS CZUCZI, pomoćni trener (analiza):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Na Poljud je u prosincu 2016. stigao iz Mađarske, gdje je u Videotonu i Puškaš Akademiji bio glavni analitičar. Prethodno je kao igrač bio član Felcsuta, Videotona, Vasasa i Diosda. Posjeduje trenersku licencu akademije mađarskog nogometnog saveza. TIHOMIR BULAT, trener vratara

- Nakon nogometne karijere u Hrvatskoj i Njemačkoj profesionalno je od 2010. godine glavni trener vratara RNK Split. Posebno je vrijedno napomenuti da je prvi trener vratara u Hrvatskoj s posebnom UEFA A licencom (za vratare).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo