SPEKTAKULARNA UTAKMICA U BUNDESLIGI / Golovi padali kao na pokretnoj traci, Haaland na kraju osigurao Borussiji velika tri boda

Image
Foto: Profimedia

Norveški napadač zabio je sedmi gol na susretu

11.9.2021.
17:58
Profimedia
VOYO logo

U najatraktivnijoj utakmici subotnjeg poslijepodnevnog programa 4. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je na domaćem terenu protiv Borussije Dortmund izgubio sa 3-4, iako je tri puta vodio.

 Domaćini su poveli golom Floriana Wirtza u 9. minuti i držali su prednost do 37. kada je norveški golgeter Erling Haaland zabio za 1-1. No, u sudačkoj nadoknadi (45+1) prvog poluvremena češki napadač Patrik Schick ponovno donosi vodstvo Bayeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, Borussija ponovno dolazi do izjednačenja, a strijelac je Julian Brandt. Samo šest minuta kasnije Bayer opet vodi golom Mousse Diabyja. No, ni tu nije bio kraj golijade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pongračić debitirao

Gosti su opet izjednačili, pogodio je u 71. minuti iz slobodnog udarca Raphaël Guerreiro. Nakon što su tri puta sustizali vodstvo, gosti su u 77. minuti dobili penal, a Erling Haaland svojim drugim pogotkom na utakmici donosi pobjedu Borussiji.

Hrvatski stoper Marin Pongračić debitirao je za Borussiju Dortmund i igrao je do 84. minute. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je zadržao maksimalan učinak, upisavši i četvrtu pobjedu. U gostima kod Greuther Fürtha slavili su 2-0, a strijelci su bili Lukas Nmecha (10) i Wout Weghorst u 90. minuti iz penala. Koeln je u gostima kod Freiburga pogotkom Anthonyja Modestea u 33. minuti držao vodstvo sve do 89. minute, kada je Rafael Czichos zabio autogol. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mainz je stigao do treće prvenstvene pobjede, u gostima je svladao Hoffenheim golovima Jonathana Burkardta (21) i Marcusa Ingvartsena (77). Andrej Kramarić odigrao je cijeli susret za Hoffenheim. 

Večeras se sastaju Leipzig i Bayern.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo