ŠPANJOLCI SE JOŠ UVIJEK NE MOGU NAČUDITI OLMOVOM ODLASKU IZ BARCE U DINAMO: / 'Točno sam znao zašto to radim'

Image
Foto: Profimedia

Najbolji Dinamov igrač u novijoj klupskoj povijesti progovorio je i o problemima u Barceloni

2.9.2020.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Španjolac DaniOlmo osvrnuo se u intervjuu za katalonski Sport an događanja u Barceloni.

“Ne mogu zamisliti Barcelonu bez Messija. Leo je bio u Barci cijeli život i bilo bi sramotno da otiđe”, rekao je Olmo, koji se trenutačno nalazi na pripremama s reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj poziv mi je velika nagrada za cijelu sezonu. Ponosan sam što s takvim igračima mogu dijeliti svlačionicu i učiti od njih”, poručio je. Uslijedilo je pitanje o dolasku s Camp Noua sa 16 godina.

“Znao sam što želim kad sam otišao u Hrvatsku. Ove zime napravio sam korak naprijed kada sam potpisao za Leipzig. Sezona je bila jako uspješna. Bili smo dobri i u Ligi prvaka, ali nismo zadovoljni i želimo biti još bolji", poručio je pa se osvrnuo na težak poraz Barce od Bayerna (8:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak poraz

“Znali smo da Bayern ima jako dobru momčad, ofenzivno brutalnu, međutim Barca je Barca i mislili smo da će imati puno teži posao. Na kraju smo se svi iznenadili rezultatom, ali ako niste u dobroj formi ili na razini suparnika onda vam to oni neće oprostiti. Isto se nama dogodilo protiv PSG-a”, kazao je.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo:

Upitan je o pozivu Luisa Enriquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On jako dobro zna što želi i to nam uvijek govori. Zahtjeva maksimum, a to je dobro za igrače i momčad”, rekao je Olmo. Potom mu je postavljano pitanje o povratku u Barcelonu.

“Sretan sam u Leipzigu. Tu sam šest mjeseci i fokusiran sam na taj klub i reprezentaciju. Nikada ne znate što se može dogoditi u budućnosti”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska u četvrtak navečer igra protiv Njemačke na otvaranju Lige nacija.

“Bit će to težak test, ali smo spremni. I mi smo na visokoj razini i znamo sto moramo napraviti”, jasan je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo