ŠPANJOLCI OBJAVILI NEYMAROV PAKLENI PLAN: / Ovako Brazilac namjerava srušiti Messija i Ronalda

Image

Brazilski nogometni čarobnjak Neymar u svojoj kolekciji ima niz klupskih trofeja, međutim želja mu je i da na individualnoj razini dobije priznanje.

11.10.2017.
21:20
VOYO logo

Prvi korak prema tome je napravio kada je napustio Barcelonu kako bi izašao iz Messijeve sjene i pokazao da se ravnopravno može boriti s njim i Cristianom Ronaldom za prestižni naslov najboljeg na svijetu.

Jasno je da će Portugalac po peti put u karijeri dobiti Zlatnu loptu zbog senzacionalne završnice prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Don Balon piše kako se Neymar već pomirio s time te da ima plan dvojcu pomrsiti račune u bitki za tu nagradu iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj mu je stoga s Brazilom osvojiti naslov svjetskog prvaka u Rusiji te se nada da bi mu dobro izdanje na turniru moglo konačno donijeti naslov najboljeg.

Da mu neće biti lako dokaz je Messijeva izvrsna forma na početku sezone, kao i čudesna predstava u utorak protiv Ekvadora. S tri je gola osigurao Argentini plasman na SP, a tamo ne namjerava biti prolaznik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je također izrazito motiviran doći do naslova u Rusiji jer bi na taj način u potpunosti izašao iz sjene Diega Maradone, kojeg mnogi zbog naslova 1986. smatraju većim od njega.

Isto tako Neymaru će predstavljati konkurenciju i cijeli niz igrača koji ciljaju visoko poput Dybale, Mbappea ili Antoinea Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo