ŠPANJOLCI ISPALILI SENZACIONALNU VIJEST: / Mourinho pokušava dovesti dvije hrvatske zvijezde u Man Utd!?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Španjolski portal Diariogol objavio je prilično senzacionalnu vijest vezanu uz dvojicu hrvatskih nogometnih reprezentativaca.

5.7.2016.
16:42
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Spomenuti izvor tvrdi da trener Manchester Uniteda Jose Mourinho želi ovo ljeto na Old Trafford dovesti Luku Modrića ili Ivana Rakitića. Dakako, upitna je vjerodostojnost ove informacije, a ako i jest točna, ostaje činjenica da će United teško dovesti bilo kojeg od spomenute dvojice s obzirom na ugled i status koji uživaju u Real Madridu, odnosno Barceloni.

Gdje će završiti Pogba?

Manchester United je u aktualnom prijelaznom roku doveo tri pojačanja, stopera Erica Baillyja iz Villarreala, napadača Zlatana Ibrahimovića koji je došao kao slobodan igrač, te ofenzivnog veznjaka Henriha Mhitarjana iz Borussije Dortmund (još se čeka službena potvrda). Mourinho je na konferenciji za novinare u utorak potvrdio da klub namjerava dovesti još jedno kapitalno pojačanje, a nije sporno da je riječ o središnjem veznom igraču. Isto tako, javna je tajna da United u svoje redove želi vratiti Paula Pogbu iz Juventusa, ali do njega neće biti nimalo lako doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOURINHO ODMAH 'U GLAVU': /

Na predstavljanju brutalno 'spustio' Wengeru, Van Gaalu i Guardioli

Image
MOURINHO ODMAH 'U GLAVU': /

Na predstavljanju brutalno 'spustio' Wengeru, Van Gaalu i Guardioli

Pogba je na meti Real Madrida, a navodno i sam preferira prelazak u redove europskog prvaka. Ako se to dogodi, United će morati tražiti pojačanje na drugoj adresi, pa postoji mogućnost da se okrene Modriću s kojim je odlično surađivao na Santiago Bernabeuu. No, Modrić ima status nedodirljivog igrača u Realu i mali su izgledi da bi ga Kraljevski klub mogao pustiti, čak ni u slučaju dovođenja Pogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diariogol piše da će se Mourinho, ako mu ne uspije plan s Modrićem, okrenuti Rakitiću koji bi trebao biti jeftiniji i dostupniji, posebno ako Barcelona dovede Portugalca Andrea Gomesa iz Valencije. No, i ta nam se procjena čini prilično upitnom kad se uzme u obzir koliko Barcelonin trener Luis Enrique cijeni Rakitića i koliko je naš veznjak odigrao utakmica za katalonski klub u posljednje dvije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo