VIDEO: / ŠPACO U ELEMENTU 'Teško je kad sudac usmjerava rezultat. Ne kažem da je bilo tako'

8.4.2015.
23:42
VOYO logo

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli u misiji iskupljenja protiv Splita, i to s jednom od najstarijih momčadi s kojom su istrčali ove sezone. Ne samo ove sezone, već i duže vrijeme. Protiv Splita, Stanko Poklepović je na Poljud izveo nogometaše u prosjeku od 26 godina.

"To je dobar znak. Zato što se najbolji rezultati postižu upravo u tim godinama. Nama je ovaj rezultat neophodan, ali iako smo bili bolji, nismo došli do pobjede. Vidjeti ćemo kako će to biti dalje. Nismo zapustili igrače koji su mlađi. Dapače, prema njima imamo pravilan pristup i odnos, stoga nema straha. Dvadeset i šesta godina je odlična godina za uspjeh. Pa ja sam išao na tu kartu starije momčadi koja može podnijeti teret ovakvih utakmica. I da, rekao sam sucima da nije bilo dobro suđenje", kazao je Poklepović nakon susreta, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac u ovoj utakmici nije štitio igru, odnosno njezinu izvedbu. teško je kad sudac ne usmjerava igru a ne rezultat. Ne kažem da je to u ovom slučaju bilo tako. Po mojoj procijeni to nije bilo pravo suđenje", jasan je Špaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo