SOUDANI PROPUŠTA DERBI NA RUJEVICI? / 'Imali smo problema, a Gavranović se posebno pripremao za ovaj susret'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Trener Dinama Mario Cvitanović održao je konferenciju za medije uoči dvoboja 23. kola.

6.3.2018.
13:27
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Vodeća momčad hrvatskog prvenstva, Dinamo, u srijedu u 17 sati gostuje na Rujevici gdje im je domaćin aktualni prvak.

"Čeka nas derbi na Rujevici, jako važna utakmica za nas, sigurno da je derbi poseban gušt i zadovoljstvo igrati samim time što je najavljen još u nedjelju. Ova utakmica treba biti jedan podstrek za nas, motivacija više. Idemo tamo po rezultat, po dobru igru i prezentirati se kako svi zajedno želimo", započeo je Mario Cvitnović konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s treningom

"Soudani? S obzirom da nismo imali puno vremena od prošle utakmice, odlučit ćemo u zadnji trenutak. Ponavljam, samo zdravi i maksimalno spremni igrači mogu istrčati na teren. Imali smo malih problema s treningom zbog terena, odradili smo trening na umjetnoj travi, ali to ne smije umanjiti važnost i našu pripremu za utakmicu. Idemo tamo igrati nogomet, suprotstavit se na najbolji mogući način", dodao je.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

28.10.2017., Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Soudani Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Upitan je i razlikuje se priprema utakmice u odnosu na odgođeni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo nemogućnost vremena i nekih stvari što smo pripremali za tu utakmicu, a nismo mogli ponavljati u ova dva dana. Pripremili smo dio. Sigurno je razlika kada igrate utakmicu subota- subota i subota-srijeda, ali to nas ne smije sputati u našoj namjeri. Idemo odigrati kako spada", kazao je Cvitanović. Ovo će Gavranoviću biti prva utakmica protiv bivšeg kluba.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Povratak Gavranovića

"On je tu pripremu same utakmice prošao već prije desetak dana. Nemam posebnih razgovora s njim. On je ozbiljan, kvalitetan i stabilan dečko, koji zna svoju ulogu i dat će sve od sebe te ostvariti zahtjeve koje predstavimo pred njega", kazao je trener Modrih pa se okrenuo suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju jasnu fizionomiju igre, jasnu ideju i standardne ideje u koncepciji svoje igre u fazi obrane i fazi napada. Dolaskom Leovca imaju dva ljevaka na bočnim pozicijama, imaju dobre rotacije po bočnim pozicijama, dobre kontre, jednostavnost u igri i dobar stil. Međutim, na nama je da anuliramo sve to, i da se tako postavimo", poručio je Cvitanović.

"Je li Dinamo favorit? Favorit će biti onaj tko se bolje nametne na terenu u svim segmentima igre", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo