SOUDANI OUT DO KRAJA SEZONE: / Šok i nevjerica za Mr. derbija; bivši dinamovac doživio neviđeni peh koji je posebno rastužio i Bilića

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

El Arabi Hillal Soudani nema sreće u novom klubu, jučer je operirao koljeno i ove sezone više neće moći igrati

14.11.2018.
8:40
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Donedavni napadač Dinama El Arabi Hillal Soudani nema sreće u novom klubu, jučer je operirao koljeno i ove sezone više neće moći igrati. Sportske novosti pišu kako je operacija izvedena u Lyonu, kirurzi su Soudaniju operirali križne ligamente lijevog koljena...

OTIŠAO JE IZ HNL-A I NASTAVIO TRPATI: Soudani ušao kao zamjena i nakon samo 13 minuta donio pobjedu svojoj momčadi

Koljeno nije izdržalo sve napore

Nažalost, koljeno nije izdržalo sve napore i napadač engleskog drugoligaša Nottingham Foresta na kraju je morao ‘pod nož’. Operacija je obavljena u onoj istoj klinici gdje je operiran mladi dinamovac Nikola Moro koji se uspješno vratio nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

04.05.2018., stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski telekom Prva liga, 33. kolo, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. Hilal Soudani. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Operiran sam, više nije bilo druge mogućnosti. Bolje je da sam sad obavio operaciju nego da se dalje mučim. Sve je prošlo odlično i vratit ću se još bolji i jači nego što sam bio prije", poručio je Soudani za SN koji u tekstu ističe kako jučerašnji početak dana nije dao naslutiti da će Soudani biti priča dana kao ‘operirani nogometaš’.

Bilić želi Soudanija u Al Ittihadu

Naime, iz vrlo pouzdanih menadžerskih izvora SN-u je stigla vijest da bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u svoj Al Ittihad želi dovesti upravo El Arabi Hillal Soudanija! Kao što znate, Bilić je prije nekog vremena preuzeo klub iz Saudijske Arabije kojem nikako ne ide, i dalje tavori na posljednjem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener, po izvorima SN-a, drži da bi Soudani za njih bio spas. Čak su dobili informaciju kako su neki pregovori već i krenuli. Dakle, to je trebala biti priča oko Soudanija... Međutim, ispala je ona posve druga.

Ranije prošlog ljeta Dinamo je nakon nekoliko prijelaznih rokova u kojima se pregovaralo oko transfera za Englesku poslao El Arabija Hilala Soudanija u slavni Nottingham Forest, u transferu teškom oko 2 milijuna eura, što je značilo i veliku zaradu za Dinamo jer su ga iz Portugala doveli za manje od milijun eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo