Pet sezona u Dinamu / Soudani otišao u Englesku: 'Veliko hvala Mr. Derbi!'

Image
Foto: Nottingham Forrest

'Svi igrači sanjaju igrati u Engleskoj i moram zahvaliti Nottingham Forrestu što je ostvario i moj san', izjavio je Soudani po dolasku u novi klub

29.6.2018.
20:58
Nottingham Forrest
VOYO logo

El Arabi Hilal Soudani, sjajni alžirski napadač, otišao je iz Dinama nakon pet sezona. Njegovo novo odredište u profesionalnoj karijeri je engleski drugoligaš Nottignham Forrest. Dinamu će na ime odštete pripasti između dva i tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Arabi Hilal Soudani u punih je pet godina u maksimirskom klubu osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, tri Kupa i Superkup, dvaput s plavima igrao u skupinama Lige prvaka, dvaput u skupinama Europske lige... Uostalom, golom u petoj minuti produžetka utakmice u Salzburgu u playoffu lansirao je Dinamo u Ligu prvaka. Bio je generator pobjede protiv Skënderbeua sezonu ranije u istoj fazi natjecanja, pobrojali su iz Dinama njegove uspjehe.

Soudani odlazi nakon sezone u kojoj je s plavima osvojio dvostruku krunu, postao najbolji strijelac Prve HNL, a u izborima Hrvatskoga nogometnog saveza kao i Udruge Nogometni sindikat proglašen najboljim igračem lige, istaknuli su iz Dinama, zahvalivši "Mr. Derbiju" i poželjevši mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo