TEŠKI DANI ZA RIJEČANE / Sopić je dogovoren, a Đalović tvrdi: 'Nećemo se predati'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Turbulentno

23.8.2023.
10:44
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Sergej Jakirović naprasno je napustio HNK Rijeku pred europski dvomeč protiv Lillea. Sada već bivši trener momčadi s Kvarnera novi je trener Dinama, a cijela ta situacija natjerala je čelnike riječkog kluba da što prije pronađu novo rješenje za klupu Rijeke.

Image
STRATEG PUN ENERGIJE /

Bomba u kasne sate: Željko Sopić preuzima Rijeku?!

Image
STRATEG PUN ENERGIJE /

Bomba u kasne sate: Željko Sopić preuzima Rijeku?!

''I kako je sinoć protutnjala vijest o dolasku Željka Sopića, to je potvrdio i Darko Raić-Sudar na press-konferenciji pred odlazak u Francusku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima. Bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića. Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom.''

Raić-Sudar nadodao je kako utakmice koje slijede imaju izuzetnu važnost, posebice uzimajući u obzir okolnosti koje su snašle Riječane ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je imao i Radomir Đalović, čovjek koji će voditi Rijeku u Francuskoj, ali i osoba koja je svojim ostankom u Rijeci razgalila navijače koji su mu sinoć skandirali:

''Navijači su nam priredili neviđenu atmosferu i dali još veći motiv za sljedeće utakmice. Mi igramo protiv jedne ozbiljne momčadi. Njihova vrijednost je ogromna, ali mi smo isto u dobrom ritmu. Imamo pet pobjeda i ne vidim razlog zašto sutra ne bismo odigrali jednu pravu, mušku utakmicu. Ali, mi se ne predajemo, idemo gore s pozitivnim stavom i idemo napraviti dobar rezultat.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo